Volle maan 2.0

Ik had beloofd om terug te komen bij jullie als het volle maan zou zijn.

Bij deze dus. Hier ben ik weer. Voelt iemand zich al extra opgefokt of flink in de war? Voel je opgezwollen of sta je op het punt van bevallen? Het kan allemaal. Moet je werken dan zal ik een kaarsje voor je branden dat het een rustige dienst is. Ik ben de planner van mijn werk zeer dankbaar dat ik dit weekend vrij ben. Je moet er toch niet aan denken dat je nachtdienst moet draaien met volle maan? Gelukkig hoefde ik vandaag alleen maar wat aan mijn studie te doen. Het was lastiger dan ooit. Ik moest een module opdracht herschrijven voor het vak lean. Ik ben geen lean mens. Dit zie je toch ook wel duidelijk aan mijn huis. Lean en ik zijn geen vrienden.

De deadline is maandag. Hoe toevallig, volle maan en maandag een deadline. Het moest zo zijn. Ik heb me weer suf zitten reflecteren, overdag dus niet een reflectie in het maanlicht. En ik ben meer over mezelf te weten gekomen dan me eigenlijk lief is.

Het was lastig dat zei ik al. Ik weet zeker dat het kwam omdat het volle maan is. Mijn poffertjeshouding was erger dan normaal. En vandaag kon ik het mooi op die volle maan schuiven. Dat gaf een fijne reflectie, voor mijn gevoel.